Skip to main content

DP U BADMINTONU 2021. PRENOSIMO UŽIVO!

U srijedu i četvrtak održava se Državno prvenstvo školskih sportskih društava u badmintonu 2021. za dječake, djevojčice, mladiće i djevojke. Publike nema, ali zato cijeli event prenosimo uživo tijekom cijelog dana! Više u nastavku.

 

 

Državno prvenstvo školskih sportskih društava Republike Hrvatske u badmintonu 2021. održat će se 24. i 25. studenog u Plavoj laguni u Poreču. Veseli nas što ćemo nakon dugo vremena imati priliku uživo održati turnir s našim državnim predstavnicima i, uz sigurne epidemiološke uvjete, saznati nove državne prvake u svim kategorijama.

 

Prvi dan natjecanja, u srijedu, igrat će se po skupinama te četvrtfinale, nakon čega će se sportašice i sportaši imati priliku odmoriti, a polufinala i finala odigrati u četvrtak. Pozivamo vas da pogledate rasporede igranja, pronađete mečeve koje vas zanimaju te se priključite na naš livestream koji nam donosi Studio Arena. 

 

PRVI DAN, skupine i četvrtfinale - https://vimeo.com/647645103

DRUGI DAN, polufinale i finale - https://vimeo.com/647647893

 

Vika s tribina će nam zaista nedostajati, ali naši će natjecatelji moći vidjeti podršku virtualne publike koja će pratiti njihov put na ovom državnom prvenstvu. Naše će kamere pratiti odabrane mečeve te detaljno pratiti drugi dan natjecanja, tj. polufinalne i finalne utakmice. 

Sve informacije o natjecanju (za voditelje, sportaše i roditelje) okupljene su na našem webu; https://www.skolski-sport.hr/2021-2022/badminton-2021 te pozivamo sve zainteresirane da se ovdje informiraju o ovotjednom natjecanju. 


Za sve dodatne informacije, fotografije i videe, svakako nas pratite i na našim društvenim mrežama; Facebook, Instagram!

Datum početka
23/11/2021
Datum završetka
25/11/2021