Skip to main content

PRIJAVITE SE ZA FIDE-ISF SVJETSKI ŠKOLSKI ONLINE ŠAHOVSKI KUP 2022

"FIDE i ISF organiziraju FIDE-ISF Svjetski školski online šahovski kup 2022. s ciljem motiviranja učenika i nastavnika na aktivnost i sudjelovanje u međunarodnom online događaju."

Organizatori FIDE-ISF Svjetskog školskog online šahovskog kupa 2022. pozivaju učenike i nastavnike iz zemalja članica FIDE-a i ISF-a, ali i sve ostale učenike i nastavnike iz cijelog svijeta da sudjeluju u ovom događaju.

 

SVJETSKO ODBOJKAŠKO PRVENSTVO U BRNU

Domaćin ISF-ovog Svjetskog školskog prvenstva u odbojci u 2018. godini bio je  Školski sportski savez Republike Češke, a organizirano je uz podršku češkog Ministarstva prosvjete, mladeži i športa te Gradskog vijeća Brna.

 Na Prvenstvu je nastupilo ukupno 28 zemalja iz cijelog svijeta s 28 ekipa u konkurenciji djevojaka i 27 ekipa u konkurenciji mladića. Republiku Hrvatsku predstavljale su momčadi ŠSD ŠPOGI iz Športske Gimnazije Zagreb iz Zagreba u konkurenciji djevojaka te momčad ŠSD MLADOST iz SŠ Zvane Črnje iz Rovinja u konkurenciji mladića.

HRVATSKA DELEGACIJA NA GIMNAZIJADI U TURSKOJ

HRVATSKA PRVI PUTA NASTUPA NA GIMNAZIJADI

Od 11. do 18.7. u Turskom gradu Trabzon održati će se 16. Gimnazijada. Hrvatska će po prvi puta nastupiti na Gimnazijadi.

Hrvatsku će predstavljati 10 učenika III. Gimnazije iz Zagreba , koji će se natjecati u plivanju, atletici i tenisu, 3 voditelja te šef delegacije. Gimnazijada će okupiti preko 2.000 učenika iz 40 zemalja cijelog svijeta.

Svjetsko odbojkaško prvenstvo

U Beogradu je od 25. lipnja do 3. srpnja održano Svjetsko školsko odbojkaško prvenstvo na kojem su nastupile i naše dvije ekipe. Hrvatsku su predstavljali učenici Srednje škole Mate Balota iz Poreča (djevojke) te Srednja škola Zvane Črnje iz Rovinja (mladići).

Djevojke iz Poreča na kraju su zauzele 15. mjesto a momci iz Rovinja 18.

Evo i rezultata naših ekipa:

Subscribe to međunarodne