Skip to main content

9. Simpozij "Školski sport" ide UŽIVO!

Deveto izdanje Simpozija "Školski sport", najvećeg stručnog skupa u Republici Hrvatskoj ide ONLINE. Kako ne bi sudionike izlagali riziku, Hrvatski školski sportski savez odlučio je da će se Simpozij održati na starom mjestu, u sportskoj dvorani Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, no bez posjetitelja.

Svi koji žele iz topline svoje sobe pratiti rad Simpozija moći će to učiniti u svega nekoliko koraka. Simpozij je stručni skup koji je namijenjen prije svega, učiteljima tjelesne i zdravstvene kulture, voditeljima univerzalne sportske škole,  vježbaonice, kineziolozima prije svega. Sudionici su nerijetko bili i učitelji razredne nastave, predmetne nastave i svi oni koji su smatrali da će im ovaj stručni skup pomoći da saznaju nešto novo, da potvrde vlastite metode rada i da se podruže s kolegama koje neki nisu vidjeli još iz vremena studija.

Bitna je i činjenica da će svi sudionici koji su se na vrijeme prijavili, nakon Simpozija od Agencije za odgoj i obrazovanje dobiti potvrdu o sudjelovanju koja će im služiti kao dokaz o stručnom napredovanju.

Dakle, evo ukratko hodograma o tome kako pratiti Simpozij na ekranu i dobiti potvrdu za stručno napredovanje.

Prijava na 9. Simpozij "Školski sport" vrši se kroz sustav ETTAEDU (Sustav za prijavljivanje na stručne skupove namijenjen je isključivo prijavljivanju odgojno-obrazovnih radnika na stručna usavršavanja Agencije za odgoj i obrazovanje).

Kliknite na poveznicu http://ettaedu.azoo.hr/ i sa svojim [email protected] identitetom (imaju ga sve osobe koje rade u sustavu odgoja i obrazovanja u RH) izvršite prijavu na 9. Simpozij "Školski sport".

Prijava je otvorena do 1.10 u 23.59 sati, dakle cijeli četvrtak.

Nakon tog roka prijava više neće biti moguća.

Svi koji su se prijavili dobiti će na e-mail adresu koju su ostavili na prijavi korisničke podatke (korisničko ime i lozinku) za prijavu na web stranicu ONLINE SIMPOZIJA. Adresa te stranice je simpozij.skolski-sport.hr

Stoga je važno da na PRIJAVI upišete točnu e-mail adresu, te da pazite da vam ulazni sandučić može primiti poštu, odnosno da nije pun. Ako ne dobivate poštu od HŠSS-a provjerite mapu neželjene pošte (spam folder).

U vrijeme početka panel rasprave i/ili Simpozija izvršite prijavu s podacima koje ste dobili od HŠSS-a i pratite prijenos UŽIVO.

Svi oni koji su se logirali (bilo kada od 11 do 16 sati 3.10.2020.) za praćenje prijenosa dobiti će od strane Agencije za odgoj i obrazovanje potvrdu o stručnom usavršavanju. Iznimno će potvrdu dobiti i malobrojne kolege koji će na dan Simpozija fizički biti u dvorani Kineziološkog fakulteta, te se neće moći logirati za gledanje na internetu, već će Simpozij pratiti uživo.

Stoga, prijavite se što prije i vidimo se ONLINE!

 

 

PROGRAM PANEL RASPRAVE I SIMPOZIJA ŠKOLSKI SPORT